Turistické noviny Východní Čechy a Vandrovní knížka Cyklopecek mají zlatou medaili

Vytvořeno: 20.Červen 2020 08:12

Turistické noviny Východní Čechy a Vandrovní knížka  Cyklopecek mají zlatou medaili

Velkým úspěchem Pardubického kraje skončil ve čtvrtek 19. 6. v Lysé nad Labem 5. ročník národní soutěžní přehlídky propagačních materiálů Turistpropag 2020. V konkurenci 90 přihlášených subjektů a 189 tištěných materiálů si Destinační společnost Východní Čechy přivezla hned dvě první místa.

V kategorii Turistické noviny devítičlenná odborná porota ohodnotila jako nejlepší právě naše Turistické noviny Východní Čechy léto/podzim 2020. Noviny vydává Destinační společnost Východní Čechy  již od roku 2009 pravidelně dvakrát ročně. Před dvěma lety došlo k rozšíření  obsahu  i o Královéhradecký kraj, tak aby měli čtenáři ucelený přehled o tom co se na východě Čech děje.

Na přípravě novin se podílí redakční rada sestavená se zástupců všech turistických oblastí obou krajů a celé vydání koordinuje a vydává Destinační společnost Východní Čechy. Jsou k dostání v turistických informačních centrech, letos si je mohli přečíst i lidé z celé republiky prostřednictvím vkladů do celostátních novin a jsou ke stažení v elektronické podobě na www.vychodnicechy.info.

„Druhé zlato jsme obdrželi v kategorii Propagační leták, a sice za Cyklopecky 2020 – Vandrovní knížku. I pro ty co soutěžit nechtějí je to perfektní pomůcka pro plánování cyklovýletů po našem krásném kraji,“ konstatoval radní Živný. Tento materiál obsahuje 15 cyklotras pro všechny kategorie cykloturistů a je součástí letošní kampaně Naše Východní Čechy – Vaše dovolená 2020. Podrobnosti k soutěži na www.cyklopecky.info.

Turistické noviny Východní Čechy a Vandrovní knížk