Výzva pro zájemce o zapojení do projektu Podpora významných akcí v Pardubickém kraji

Vytvořeno: 13.Listopad 2009 18:28

Projekt bude realizován od prosince 2010 do listopadu 2012 a jeho hlavním výstupem bude marketingová či jiná podpora vybraných akcí pořádaných na území Pardubického kraje. Jedná se především o finanční pomoc při pořádání tiskových konferencí, prezentačních akcí pro odbornou i širokou veřejnost, inzerci v novinách a časopisech, tvorbě a uveřejnění PR článků v novinách a časopisech, bannerové kampani či tvorbě propagačních tiskovin. Nominované akce budou hodnoceny odbornou komisí na základě tradice (počet uskutečněných ročníků), návštěvnosti a cílové skupiny návštěvníků dané akce. Vybráno bude maximálně 20 akcí, s jejichž pořadateli bude následně probíhat jednání o konkrétní formě podpory.

Vyzýváme tedy tímto všechny organizátory pravidelně pořádaných kulturně-společenských či sportovních akcí v Pardubickém kraji k tomu, aby v případě zájmu o zařazení mezi nominované akce poslali nejpozději do 23. listopadu 2009 písemnou přihlášku na adresu: Destinační společnost Východní Čechy, Jahnova 8, 530 02  Pardubice. Přihláška bude obsahovat stručný popis akce, periodicitu pořádání, plánovaný celkový rozpočet, přibližnou položku rozpočtu určenou na propagaci akce, počet uskutečněných ročníků, návštěvnost minulých ročníků a cílovou skupinu návštěvníků.

Všechny zaslané přihlášky, které budou obsahovat výše uvedené informace, budou zařazeny mezi adepty výběru a odborná komise z nich bude vybírat na základě stanovených kritérií.